Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JAZZBASS (1435774) - Benicassim C.F (1334702) » 443237157: T41/J5/VI

Liga 443237157 Información oficial sobre el partido 443237157 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VI.771 (15089)

JAZZBASS Alineación oficial del equipo 'JAZZBASS' en el partido 1 - 3 LOS CYLONS Alineación oficial del equipo 'LOS CYLONS' en el partido
0 - 1 Gheorghe-Dorin Sitaru (44')
0 - 2 Leon Laor (60')
0 - 3 Gheorghe-Dorin Sitaru (73')
Ludvík Pola (74') 1 - 3
JAZZBASS Alineación oficial del equipo 'JAZZBASS' en el partido 1 - 3 LOS CYLONS Alineación oficial del equipo 'LOS CYLONS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JAZZBASS Alineación oficial del equipo 'JAZZBASS' en el partido 2 - 1 LOS CYLONS Alineación oficial del equipo 'LOS CYLONS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JAZZBASS

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Ludvík Pola de JAZZBASS va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): JAZZBASS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Romică Popa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): JAZZBASS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Tomás Gruny va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Luis Villamarín.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Romică Popa va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Pedro Luis Villamarín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Tor Tangen no oblidarà el que li va passar durant el minut 72. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 75 amb una falta ben llançada per en Romică Popa, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Friedrich Niemann de JAZZBASS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Franz-Dieter Tempsch va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de JAZZBASS estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Carlos Selva es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ludvík Pola.

LOS CYLONS

Goles Goles

  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): CYLONS va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Gheorghe-Dorin Sitaru va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CYLONS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Leon Laor es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El porter de CYLONS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gheorghe-Dorin Sitaru va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Oscon MacKelein van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Micha Ranalder a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CYLONS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raklef Wiesensteig, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordi Cañisà quasi marca en una jugada assajada de córner que Cándido Outeiro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CYLONS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stipe Balšić va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cándido Outeiro de CYLONS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Moritz Frikadelle de CYLONS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.