Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Atlético Aquiles (774960) - Lacatus boys CF (1418889) » 443232145: T41/J10/VI

Liga 443232145 Información oficial sobre el partido 443232145 en Hattrick

09.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VI.681 (14999)

Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 2 - 0 ELS RAPIDS C.F. Alineación oficial del equipo 'ELS RAPIDS C.F.' en el partido
Hadar Zúñiga (4') 1 - 0
Maties Ballester (61') 2 - 0
Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 2 - 0 ELS RAPIDS C.F. Alineación oficial del equipo 'ELS RAPIDS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 0 - 1 ELS RAPIDS C.F. Alineación oficial del equipo 'ELS RAPIDS C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Machos De Novallas "La Leyenda"

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 4, indicava inequívocament que en Hadar Zúñiga va saber trobar la xarxa rival. Sementales desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Maties Ballester va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Sementales ho intentava per la dreta per mitjà de Maties Ballester, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Iban Urzabal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sementales que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Ballestín, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Serafín Calo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Maties Ballester, jugador de Sementales, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 79. Víctor Carrión, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Víctor Carrión ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Roberto Stabellini va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

ELS RAPIDS C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Bogdan Călin va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Stephen Doyle va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.