Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Pilans (1430864) - URTRANSA C.F. (120048) » 443230988: T41/J14/VI

Liga 443230988 Información oficial sobre el partido 443230988 en Hattrick

07.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VI.660 (14978)

Ases del balon Alineación oficial del equipo 'Ases del balon' en el partido 1 - 3 full de estambul Alineación oficial del equipo 'full de estambul' en el partido
0 - 1 Antoni Maria Correcher (18')
Fernando Sánchez (26') 1 - 1
1 - 2 Antoni Maria Correcher (35')
1 - 3 Sorin Crişu (77')
Ases del balon Alineación oficial del equipo 'Ases del balon' en el partido 1 - 3 full de estambul Alineación oficial del equipo 'full de estambul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ases del balon Alineación oficial del equipo 'Ases del balon' en el partido 0 - 1 full de estambul Alineación oficial del equipo 'full de estambul' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ases del balon

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): balon va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Fernando Sánchez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de balon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Przybysław Duliński va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Przybysław Duliński s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): balon va fer una substitució al minut 39. Miguel Noroña Freire va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Şerif Aydoğan.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Anders Blomén, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

full de estambul

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Antoni Maria Correcher al minut 18 va permetre a estambul prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antoni Maria Correcher que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a estambul.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El estambul sempre confia amb les genialitats d'en Sorin Crişu; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Antoni Maria Correcher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Guido Barbaglia es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Matthieu Langevin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Antoni Ilari rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Beltrán Riazor al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Gil Church de estambul va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Giuliano Rubrianti va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de estambul Giuliano Rubrianti va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Joan Bayarri va entrar en el seu lloc.