Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Gordock (796937) - Satanàs Cor Petit (437077) » 443226375: T41/J8/VI

Liga 443226375 Información oficial sobre el partido 443226375 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / VI.578 (14896)

Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido 1 - 2 Satanàs Cor Petit Alineación oficial del equipo 'Satanàs Cor Petit' en el partido
0 - 1 Damiano 'Lucifer' Boisio (27')
0 - 2 Daniel Stemberger (34')
Erza Bovaglio (57') 1 - 2
Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido 1 - 2 Satanàs Cor Petit Alineación oficial del equipo 'Satanàs Cor Petit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido 0 - 2 Satanàs Cor Petit Alineación oficial del equipo 'Satanàs Cor Petit' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Gordock

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gordock van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Erza Bovaglio.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Miloscio va superar els defenses rivals per velocitat al minut 20 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gordock va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erza Bovaglio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gordock va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Sgrazzutti va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erza Bovaglio de Gordock va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Pedro Bascuñan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Niels Seydel de Gordock va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Méndez va entrar en el seu lloc.

Satanàs Cor Petit

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Infierno agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Damiano 'Lucifer' Boisio amb mestria.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Infierno l'avantatge per 0 - 2. Daniel Stemberger en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Eugenio Senesi de Infierno va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Aristotele Padovani, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Infierno va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Infierno quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Umberto Veneziano va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jochen Schoch va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fabio Delfaccio al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.