Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sallent FC (778790) - chamarilero (1365718) » 443224096: T41/J13/VI

Liga 443224096 Información oficial sobre el partido 443224096 en Hattrick

30.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VI.537 (14855)

Irmandade Cazalhas Alineación oficial del equipo 'Irmandade Cazalhas' en el partido 10 - 0 DEPORTIVO NUNCA MAIS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO NUNCA MAIS' en el partido
Karl Ratcliff (8') 1 - 0
Benedetto Miceli (9') 2 - 0
Nils Dideriksen (29') 3 - 0
Eloi Aldekoa (58') 4 - 0
Aquilino Silva (68') 5 - 0
Nils Dideriksen (75') 6 - 0
Albino Pinheiro Sousa (78') 7 - 0
Wolframm Antemann (84') 8 - 0
Karl Ratcliff (86') 9 - 0
Karl Ratcliff (88') 10 - 0
Irmandade Cazalhas Alineación oficial del equipo 'Irmandade Cazalhas' en el partido 10 - 0 DEPORTIVO NUNCA MAIS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO NUNCA MAIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Irmandade Cazalhas Alineación oficial del equipo 'Irmandade Cazalhas' en el partido 9 - 0 DEPORTIVO NUNCA MAIS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO NUNCA MAIS' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irmandade Cazalhas

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Karl Ratcliff ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Irmandade es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Benedetto Miceli de Irmandade va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Nils Dideriksen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Irmandade pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eloi Aldekoa va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Irmandade va aconseguir el 5 - 0 quan Aquilino Silva va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aquilino Silva va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nils Dideriksen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Albino Pinheiro Sousa va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Irmandade va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Wolframm Antemann va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Karl Ratcliff va augmentar l'avantatge de Irmandade a 9 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Karl Ratcliff, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 10 - 0 per a Irmandade.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Niño va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Karl Ratcliff de Irmandade va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Robin Winger va sortir coix del terreny de joc, substituït per Per Berggreen. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Robin Winger probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nils Dideriksen va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

DEPORTIVO NUNCA MAIS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abramo Carrano.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Armand Espartero va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Urtiaga de NUNCAMAIS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Niño de NUNCAMAIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): NUNCAMAIS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Liberto García Sancho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Ayetxu al camp.