Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiquets de Tarragona (30921) - DINAMO SAN JUAN (119140) » 443222320: T41/J4/VI

Liga 443222320 Información oficial sobre el partido 443222320 en Hattrick

28.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VI.506 (14824)

Sporting Toro Alineación oficial del equipo 'Sporting Toro' en el partido 0 - 0 DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Toro Alineación oficial del equipo 'Sporting Toro' en el partido 2 - 0 DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Toro

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sporting va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Federico Velasco Tovar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Vitón.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Torbjörn Svanén va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Eduardo Palencia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Enol Vidanía, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

DINAMO SAN JUAN

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): DINAMO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Bichiko Sharashidze va quedar-se sol davant el porter Washington Vázquez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): En Bichiko Sharashidze, al minut 63 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Czesław Ronkiewicz el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.