Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Força Roja (797192) - Atletico de Barajas (772465) » 443221331: T41/J7/VI

Liga 443221331 Información oficial sobre el partido 443221331 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.488 (14806)

Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 3 - 1 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
Jorge Martín Prat (37') 1 - 0
Daniel Capdevila (44') 2 - 0
Carlo Petruni (44') 3 - 0
3 - 1 Ignaz Weninger (60')
Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 3 - 1 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 1 - 1 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,4 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Força Roja

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Jorge Martín Prat, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Força va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel Capdevila, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Força va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlo Petruni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Martín Prat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Carlo Petruni, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kirk Rizzo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rodrigo Aguilar no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Martin Larsson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Ignaz Weninger va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Frédéric Gavois de Barajas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En 林 (Lin) 康超 (Kangchao) ocupà el lloc d'en Luis Solís Pareja al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Barajas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Frédéric Gavois, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.