Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teddy goal (1416980) - ciudad ojeda (989257) » 443220264: T41/J7/VI

Liga 443220264 Información oficial sobre el partido 443220264 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.469 (14787)

Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 1 - 3 R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido
0 - 1 Nguyễn Thanh Phúc (8')
Cédric Fassier (33') 1 - 1
1 - 2 Anthony Timman (73')
1 - 3 Marko Antonović (77')
Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 1 - 3 R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 3 - 1 R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido
Tiene mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teddy goal

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Cédric Fassier s'emportà una gran ovació del públic local al minut 33, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Holger Magnusson va estar a punt de marcar al minut 12 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luigi Baldacci de Teddy va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Gabriel Amby es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Ville-Mikko Yläkäs ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Holger Magnusson el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Palys Vilkočinskas va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Remon van Rest va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Màrius Masdeu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Teddy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Cédric Fassier de Teddy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.F.C. Castigo

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Teddy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nguyễn Thanh Phúc la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Castigo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb 73 minuts jugats, Anthony Timman de Castigo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marko Antonović, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Marko Antonović, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Settimio Musa va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Castigo, en Anthony Timman, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.