Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cazadores de abuelas (492169) - FC Villlarreal (990205) » 443219337: T41/J1/VI

Liga 443219337 Información oficial sobre el partido 443219337 en Hattrick

07.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VI.453 (14771)

los amunikes Alineación oficial del equipo 'los amunikes' en el partido 3 - 1 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
Lubín Monsalve (23') 1 - 0
Florjon Hitaj (34') 2 - 0
2 - 1 Roope Hangasmaa (41')
Saygın Yalıncak (68') 3 - 1
los amunikes Alineación oficial del equipo 'los amunikes' en el partido 3 - 1 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los amunikes Alineación oficial del equipo 'los amunikes' en el partido 2 - 0 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los amunikes

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lubín Monsalve, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Florjon Hitaj de amunikes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan amunikes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saygın Yalıncak des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Romeo Mons va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Carlos Ibero aquest no va estar a l'altura.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vittorio Basile no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Romeo Mons estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martzel Aranaz va rematar alt.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En 关 (Guan) 平勇 (Pingyong) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Saygın Yalıncak va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Juan Ybarra Moreno es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

The Caramelo's

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 41 minuts quan Roope Hangasmaa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Caramelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Eugenio Bertellotti va estar a punt de posar per davant a Caramelos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Umaña va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Romeo Mons va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Juan José Anchieta va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Payam Pasikhani de Caramelos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cesc Albertí de Caramelos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Jakub Kondziołka de Caramelos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Cesc Albertí va prendre el seu rol al minut 24.
  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Caramelos puguin veure en Adrián Rivas Calero jugant de nou; ja que al minut 42 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ignacio Retegui el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Ignacio Retegui, de Caramelos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Baltram Waterneversdorf el va substituir.