Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GranaDinosaurios (1420791) - Mau team (1579182) » 443219251: T41/J5/VI

Liga 443219251 Información oficial sobre el partido 443219251 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VI.451 (14769)

GranaDinosaurios Alineación oficial del equipo 'GranaDinosaurios' en el partido 6 - 2 Olimpia de SBD Alineación oficial del equipo 'Olimpia de SBD' en el partido
0 - 1 Damián Gudiño (16')
Paco Pepe Trelles (30') 1 - 1
Constancio Picazo (31') 2 - 1
2 - 2 Damián Gudiño (35')
Joaquim Caracremada (57') 3 - 2
Joaquim Caracremada (70') 4 - 2
Paco Pepe Trelles (77') 5 - 2
Paco Pepe Trelles (87') 6 - 2
GranaDinosaurios Alineación oficial del equipo 'GranaDinosaurios' en el partido 6 - 2 Olimpia de SBD Alineación oficial del equipo 'Olimpia de SBD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GranaDinosaurios Alineación oficial del equipo 'GranaDinosaurios' en el partido 1 - 2 Olimpia de SBD Alineación oficial del equipo 'Olimpia de SBD' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,5 % 61,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GranaDinosaurios

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ignacio Sáez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Paco Pepe Trelles perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Constancio Picazo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Ignacio Sáez se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Damián Gudiño que va anotar el 2 - 2 per a Olimpia sense cap impediment.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): GranaDinosaurios sabia com jugar al contraatac, i al minut 57, Joaquim Caracremada va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joaquim Caracremada va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el GranaDinosaurios va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paco Pepe Trelles, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 2.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Paco Pepe Trelles va augmentar l'avantatge de GranaDinosaurios a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El GranaDinosaurios va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luis Cañeque la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): GranaDinosaurios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Garategui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oskar Klangling.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): GranaDinosaurios van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Ignacio Sáez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Manuel Garategui de GranaDinosaurios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Cañeque de GranaDinosaurios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Olimpia de SBD

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Damián Gudiño va posar els visitants Olimpia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Davide Benassi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Teodor Tordera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Olimpia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Teodor Tordera va desviar el xut final de Jean van der Toorn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tuomo Saarikoski.