Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kormath fc (794121) - Los mejores somos (1583997) » 443216991: T41/J2/VI

Liga 443216991 Información oficial sobre el partido 443216991 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VI.411 (14729)

xequebo Alineación oficial del equipo 'xequebo' en el partido 1 - 4 C.D. Sauron Alineación oficial del equipo 'C.D. Sauron' en el partido
0 - 1 Xavier Larrat (8')
0 - 2 Christian Gaardsøe (24')
0 - 3 Edi Spaćal (38')
Cristian Álvarez (41') 1 - 3
1 - 4 Edi Spaćal (54')
xequebo Alineación oficial del equipo 'xequebo' en el partido 1 - 4 C.D. Sauron Alineación oficial del equipo 'C.D. Sauron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xequebo Alineación oficial del equipo 'xequebo' en el partido 2 - 0 C.D. Sauron Alineación oficial del equipo 'C.D. Sauron' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xequebo

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 38 minuts Rafael Parada es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Edi Spaćal que d'un gran xut va marcar per a Sauron el 0 - 3.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de xequebo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Cristian Álvarez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Parada va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Quim Tintoré va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ferruccio Battistella va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Iliyan Simov no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Uwe Glitza de xequebo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Glauco Savastano.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Rodolfo Sens es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

C.D. Sauron

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Xavier Larrat donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hennes Siemund és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Christian Gaardsøe perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Edi Spaćal va augmentar l'avantatge de Sauron a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christian Gaardsøe va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sauron, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Christian Gaardsøe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Dunn de Sauron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Sauron, en Quim Tintoré, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.