Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Castanyet (1340146) - Frenaybache (491312) » 443214882: T41/J6/VI

Liga 443214882 Información oficial sobre el partido 443214882 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.373 (14691)

Athletic Castanyet Alineación oficial del equipo 'Athletic Castanyet' en el partido 0 - 1 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
0 - 1 Francisco Sorell (43')
Athletic Castanyet Alineación oficial del equipo 'Athletic Castanyet' en el partido 0 - 1 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Castanyet Alineación oficial del equipo 'Athletic Castanyet' en el partido 2 - 1 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Castanyet

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Carmelo Miglietta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Soto Rey F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Soto es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Sorell es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Omer Zerach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Kenneth Aasen era fer passades de llarga distància. Al minut 40 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Omer Zerach però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Manninger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Soto va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Soto sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bradley Telfer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Chuaquín Castellarnau va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Omer Zerach de Soto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olmo Valdenebro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Zack Gambrill de Soto va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Olmo Valdenebro va prendre el seu rol al minut 22.