Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ajac de Amsterdam (1371611) - Pkon F.C. (800193) » 443214837: T41/J9/VI

Liga 443214837 Información oficial sobre el partido 443214837 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VI.372 (14690)

Ajac de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Ajac de Amsterdam' en el partido 3 - 2 Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido
0 - 1 Eloy Carandil (19')
0 - 2 Cálico Brión (41')
Odol Corroza (53') 1 - 2
Martiño Santamarina (82') 2 - 2
Georges Callewaert (83') 3 - 2
Ajac de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Ajac de Amsterdam' en el partido 3 - 2 Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ajac de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Ajac de Amsterdam' en el partido 2 - 0 Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajac de Amsterdam

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Amsterdam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Odol Corroza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Martiño Santamarina facilitava les coses al Amsterdam amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Amsterdam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Georges Callewaert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Ilya Kunst va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ilya Kunst de Amsterdam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Amsterdam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ramón Neira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Louie Thomas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Urtaran va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martiño Santamarina de Amsterdam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rino Greggia, jugador de Amsterdam, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 15. Enrique Urtaran, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Amsterdam va fer una substitució al minut 60. Ron Wessing va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Cerroa.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Tomás Codinats es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Peter Andreas Künne.

Real Aviles Industrial

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Jens Møller Nielsen va pentinar un córner cap al segon pal que Eloy Carandil va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El Industrial era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cálico Brión va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Industrial van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Jens Møller Nielsen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.