Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

garnatxa club (485484) - Athletic Club Palamós (312628) » 443213601: T41/J7/VI

Liga 443213601 Información oficial sobre el partido 443213601 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.350 (14668)

Tripepsi Alineación oficial del equipo 'Tripepsi' en el partido 0 - 0 Tuprimalapelos team Alineación oficial del equipo 'Tuprimalapelos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tripepsi Alineación oficial del equipo 'Tripepsi' en el partido 2 - 0 Tuprimalapelos team Alineación oficial del equipo 'Tuprimalapelos team' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tripepsi

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Verísimo Porca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvestre Valmayor de Tripepsi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Alejandro Vime de Tripepsi va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Silvestre Valmayor va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Alberto Sequero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alfredo Torres, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Eduardo Obieta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tuprimalapelos team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Tuprimalapelos van sortir al contraatac al minut 24, però Evaristo Granero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tuprimalapelos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Libor Škaryd, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Pablo Jank va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joaquín Bogado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tuprimalapelos van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Pablo Jank no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Youssef Dolami va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Bogado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Libor Škaryd va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Algaba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Libor Škaryd de Tuprimalapelos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.