Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QUETEÑETE F.C (798006) - Comingback (799333) » 443210966: T41/J8/VI

Liga 443210966 Información oficial sobre el partido 443210966 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / VI.303 (14621)

QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 1 - 1 Valonsadero Alineación oficial del equipo 'Valonsadero' en el partido
Tullio Bortoluzzi (63') 1 - 0
1 - 1 Alberto Brianda (80')
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 1 - 1 Valonsadero Alineación oficial del equipo 'Valonsadero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 1 - 2 Valonsadero Alineación oficial del equipo 'Valonsadero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QUETEÑETE F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Quetedoy. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Tullio Bortoluzzi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Quetedoy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tullio Bortoluzzi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Quetedoy van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jean-Damien Delahaye, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Jean-Damien Delahaye de Quetedoy va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Antonio Mina va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Jorge Antonio Mina va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Quetedoy estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Espleda, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Antonio Ventura Román no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Valonsadero

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Alberto Brianda marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Birk Skrede va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oren Kushmaro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Birk Skrede que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): William Hausner va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Francesco Gabler quasi marca en una jugada assajada de córner que Egídio Melo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Francesco Gabler va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Birk Skrede de Valonsader va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.