Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Valencia CF (1371177) - Isla de León (774766) » 443210925: T41/J12/VI

Liga 443210925 Información oficial sobre el partido 443210925 en Hattrick

23.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / VI.302 (14620)

kepedo F.C. Alineación oficial del equipo 'kepedo F.C.' en el partido 1 - 1 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
0 - 1 Manuel González-Llano (3')
Thomas Fréchou (82') 1 - 1
kepedo F.C. Alineación oficial del equipo 'kepedo F.C.' en el partido 1 - 1 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kepedo F.C. Alineación oficial del equipo 'kepedo F.C.' en el partido 2 - 1 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kepedo F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del kepedo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Thomas Fréchou en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enrique Iturriospe va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): William Juignet de kepedo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Laurent Mendes va estar a punt d'empatar per a kepedo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adexe Maeso López va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Thomas Fréchou, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Isla de León

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel González-Llano va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Manuel González-Llano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Isla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Calán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel González-Llano de Isla es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.