Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Qnit beach C.F. (119365) - NAIA (772374) » 443210654: T41/J13/VI

Liga 443210654 Información oficial sobre el partido 443210654 en Hattrick

30.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VI.297 (14615)

Yudo team Alineación oficial del equipo 'Yudo team' en el partido 2 - 1 maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido
Félix Lanús (28') 1 - 0
1 - 1 Marcell Szurgent (54')
Rodolfo Rabai (60') 2 - 1
Yudo team Alineación oficial del equipo 'Yudo team' en el partido 2 - 1 maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yudo team Alineación oficial del equipo 'Yudo team' en el partido 2 - 0 maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yudo team

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Félix Lanús, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yudo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 60 gràcies a la jugada de Rodolfo Rabai, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yiorgos Preftokis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Yudo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Emilio López Negredo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Humberto Cid van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Emilio López Negredo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Prokopios Koulikourdis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Vadim Ptitsyn va poder marcar per a Yudo en un servei de cantonada picat per en Jorge Fuster quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

maccabi las palmas

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 en Marcell Szurgent va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Javier Miñano ocupà el lloc d'en Fernando Baliño al 9 minuts, dos minuts després que el jugador de maccabi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.