Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

machos Balompie (125402) - Jpozanco (1366510) » 443208512: T41/J10/VI

Liga 443208512 Información oficial sobre el partido 443208512 en Hattrick

09.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VI.259 (14577)

machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 3 - 3 Atletico Sexitano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sexitano' en el partido
Pere Francesc Fenoll (29') 1 - 0
1 - 1 Irvine Carnage (38')
1 - 2 Jonas Landby (50')
Pere Francesc Fenoll (53') 2 - 2
2 - 3 Mischa Scheuneman (72')
Jochen Marrot (81') 3 - 3
machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 3 - 3 Atletico Sexitano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sexitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 1 - 2 Atletico Sexitano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sexitano' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,0 % 58,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

machos Balompie

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Balompie va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Pere Francesc Fenoll va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Pere Francesc Fenoll s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Després de 81 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Balompie, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jochen Marrot de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Alois Rogmann va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Balompie que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pere Francesc Fenoll que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Atletico Sexitano

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Irvine Carnage va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Jonas Landby donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb 72 minuts jugats, Mischa Scheuneman de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 19, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pedro Hoyuela que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Retu Kreus va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Irvine Carnage, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lorenzo Menascì s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeremías Delbalps de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.