Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocha F. C (991018) - Blue Lock 2.0 (119578) » 443207791: T41/J11/VI

Liga 443207791 Información oficial sobre el partido 443207791 en Hattrick

16.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VI.246 (14564)

club deportivo zamora Alineación oficial del equipo 'club deportivo zamora' en el partido 1 - 4 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
0 - 1 Manuel Maldonado (5')
0 - 2 Ignacio Garbijo (13')
Antonio Gerardo Cuccovia (83') 1 - 2
1 - 3 Manuel Maldonado (89')
1 - 4 Miguel Martínez Blanco (89')
club deportivo zamora Alineación oficial del equipo 'club deportivo zamora' en el partido 1 - 4 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
club deportivo zamora Alineación oficial del equipo 'club deportivo zamora' en el partido 1 - 0 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club deportivo zamora

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Antonio Gerardo Cuccovia trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Cyril Coûte de deportivo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Caspar Langthaler va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dominikus Reusche va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcos Ferreras.
  • 093 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Al minut 84, Marcos Ferreras va haver de deixar el terreny de joc lesionat. deportivo no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 84 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Robert Rönner va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan en Sebastian Glowatz es va retirar del terreny de joc al minut 86 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de deportivo es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sebastian Glowatz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Nazeiros Team II

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nazeiros va ser finalitzada des de l'esquerra per Manuel Maldonado al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Ignacio Garbijo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Nazeiros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Maldonado, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Nazeiros va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miguel Martínez Blanco, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nazeiros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Pablo Andrés Ruiz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nazeiros, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Manuel Maldonado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Martí Tatay va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Francesc Xavier Auladell de Nazeiros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ignacio Garbijo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.