Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Tòfuls (1435996) - Blue Lock 2.0 (119578) » 443207758: T41/J3/VI

Liga 443207758 Información oficial sobre el partido 443207758 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.246 (14564)

The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 3 - 0 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
Konrad Śledziewicz (5') 1 - 0
Juan Miguel Cucala (87') 2 - 0
Konrad Śledziewicz (88') 3 - 0
The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 3 - 0 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 2 - 0 Nazeiros Team II Alineación oficial del equipo 'Nazeiros Team II' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Tòfuls

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Konrad Śledziewicz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Miguel Cucala va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 87.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Tòfuls al minut 88, que va llançar ajustat al pal en Konrad Śledziewicz. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tòfuls va deixar en bona posició a en Juan Miguel Cucala per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Waldemar Krysztof ja els havia advertit que el porter contrari, en Imanol García-Drake, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Alberto Hiesais, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 209 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Torcuato Falas va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Miguel Olmos. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): El Tòfuls se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 74, en Alvarado Milán Borja va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Luis Hierro de Tòfuls va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nazeiros Team II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nazeiros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tomás Graaf, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Nazeiros van sortir al contraatac al minut 75, però Javier Gay va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Ignacio Garbijo de Nazeiros va abandonar el terreny de joc després de 6 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Graaf va entrar en el seu lloc.