Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kryptón City (992391) - Torpedos team (1460899) » 443201902: T41/J9/VI

Liga 443201902 Información oficial sobre el partido 443201902 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VI.141 (14459)

A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido 1 - 2 Torpedos team Alineación oficial del equipo 'Torpedos team' en el partido
0 - 1 Hinz Mahlzeit (35')
0 - 2 Ronny Teerlynck (37')
Atilano Ibarrueta (68') 1 - 2
A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido 1 - 2 Torpedos team Alineación oficial del equipo 'Torpedos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido 3 - 0 Torpedos team Alineación oficial del equipo 'Torpedos team' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.INARPE

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del A.D.INARPE van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Atilano Ibarrueta que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): A.D.INARPE va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Teodozjusz Sowula va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pandeli Kapoli va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Javier Artigas. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): A.D.INARPE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Atilano Ibarrueta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Axel Nave.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Mauro Frappi va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al 47, Atilano Ibarrueta hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Axel Nave. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Teodozjusz Sowula va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teodozjusz Sowula.

Torpedos team

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Torpedos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hinz Mahlzeit es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Torpedos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ronny Teerlynck aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hinz Mahlzeit. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Leandro Casaprín va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Barrot de Torpedos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77 de partit, Miquel Barrot de Torpedos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.