Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cascalamasca (1586129) - Milanperdio (1600218) » 443201279: T41/J7/VI

Liga 443201279 Información oficial sobre el partido 443201279 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.130 (14448)

cascalamasca Alineación oficial del equipo 'cascalamasca' en el partido 0 - 2 C.D Las Palmas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Palmas' en el partido
0 - 1 Janusz Marchewka (29')
0 - 2 Rubén Ozores (73')
cascalamasca Alineación oficial del equipo 'cascalamasca' en el partido 0 - 2 C.D Las Palmas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Palmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cascalamasca Alineación oficial del equipo 'cascalamasca' en el partido 2 - 0 C.D Las Palmas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Palmas' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cascalamasca

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): cascalamasca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Caulellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Dino Luraschi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cascalamasca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de cascalamasca la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Eraldo Farnocchia va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Omar Gogilashvili hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnaud Blanche de cascalamasca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ronald van Gils no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

C.D Las Palmas

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Janusz Marchewka va marcar al minut 29 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Palmas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Rubén Ozores.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Palmas, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Karol Gański va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Przemysław Franek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Marc Pétillon, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.