Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mut! (1462263) - CarangaAtopr (311499) » 443200575: T41/J5/VI

Liga 443200575 Información oficial sobre el partido 443200575 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VI.117 (14435)

mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 3 - 0 Estepona C. F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C. F.' en el partido
Miro Feodoroff (2') 1 - 0
Leo Crăciun (83') 2 - 0
Leo Crăciun (86') 3 - 0
mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 3 - 0 Estepona C. F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 2 - 0 Estepona C. F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mut!

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Miro Feodoroff va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de mut!.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): El jugador Leo Crăciun de mut! es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): mut! va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Leo Crăciun. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Adri Lluelles, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Lafont de mut! va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Martínez Lapuente va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Estepona C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10 Sebastian Hatzl-Kraft va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bernd Vogelnik va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Neil McMenamin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Estepona va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Yiorgos Markakis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Gary Krafft de Estepona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Neil McMenamin ocupà el lloc d'en Antonio Moncada Pinos al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Estepona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Valentin Führbacher, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Christoph Schwärzler ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.