Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ricard perruquer f.c. (1434077) - Rapid Abona (49411) » 443200214: T41/J7/VI

Liga 443200214 Información oficial sobre el partido 443200214 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.111 (14429)

ricard perruquer f.c. Alineación oficial del equipo 'ricard perruquer f.c.' en el partido 3 - 3 los hierbas Alineación oficial del equipo 'los hierbas' en el partido
0 - 1 Julián Osca (25')
Matteo Riannetti (33') 1 - 1
Matteo Riannetti (68') 2 - 1
2 - 2 Maxime Dodard (77')
2 - 3 Thibaut Delépine (78')
Matteo Riannetti (80') 3 - 3
ricard perruquer f.c. Alineación oficial del equipo 'ricard perruquer f.c.' en el partido 3 - 3 los hierbas Alineación oficial del equipo 'los hierbas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ricard perruquer f.c. Alineación oficial del equipo 'ricard perruquer f.c.' en el partido 1 - 3 los hierbas Alineación oficial del equipo 'los hierbas' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ricard perruquer f.c.

Goles Goles

  • 110 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va proporcionar un lliure directe al perruquer. Matteo Riannetti va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Matteo Riannetti llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Després de 80 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al perruquer, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Matteo Riannetti de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexey Konev de perruquer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Matteo Riannetti no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Carlos Rouse no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

los hierbas

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Julián Osca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 77 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Maxime Dodard de hierbas marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Thibaut Delépine que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julián Osca que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florentino Baeta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Julián Osca ocupà el lloc d'en Laurent Marie-Sainte al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de hierbas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): hierbas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Silvester Buurstee no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Melvin Kletten al camp.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Julián Osca de hierbas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Kurt-Jürgen Guntermann va prendre el seu rol al minut 83.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Maxime Dodard no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.