Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Los Gorriones (1433929) - rashfordd (1436243) » 443198406: T41/J2/VI

Liga 443198406 Información oficial sobre el partido 443198406 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VI.79 (14397)

F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido 3 - 2 F.C Natillas y Limones Alineación oficial del equipo 'F.C Natillas y Limones' en el partido
Arotz Arenaza (9') 1 - 0
Quirze Boixadós (37') 2 - 0
2 - 1 Vincent Girodet (53')
Gualtiero Acquaroni (80') 3 - 1
3 - 2 Nicola Palazzi (82')
F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido 3 - 2 F.C Natillas y Limones Alineación oficial del equipo 'F.C Natillas y Limones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido 1 - 1 F.C Natillas y Limones Alineación oficial del equipo 'F.C Natillas y Limones' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Los Gorriones

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Arnau Salat va treure un córner llarg cap al segon pal que en Arotz Arenaza, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Gualtiero Acquaroni de Gorriones va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Quirze Boixadós, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Gualtiero Acquaroni va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Gorriones, al minut 80. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gorriones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gualtiero Acquaroni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Gorriones ho intentava per la dreta per mitjà de Àlex Rabella, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Capriglia de Gorriones es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

F.C Natillas y Limones

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors de Natillas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Vincent Girodet va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, Nicola Palazzi de Natillas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Natillas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Regner Behrmann va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Kuba Cichawa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Cem Ali Altınel de Natillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Regner Behrmann se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Davide Pezzino. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.