Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trasmiras C.F (1365897) - R.Valladolid C.F (1335512) » 443197635: T41/J7/VI

Liga 443197635 Información oficial sobre el partido 443197635 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.65 (14383)

F.C.TXENCO Alineación oficial del equipo 'F.C.TXENCO' en el partido 0 - 5 Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido
0 - 1 Moisés Reis (39')
0 - 2 Àlex Grau (42')
0 - 3 Pablo Maine Sáenz (43')
0 - 4 Pablo Maine Sáenz (58')
0 - 5 Raúl Coquero (75')
F.C.TXENCO Alineación oficial del equipo 'F.C.TXENCO' en el partido 0 - 5 Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C.TXENCO Alineación oficial del equipo 'F.C.TXENCO' en el partido 0 - 9 Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.TXENCO

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Entrimo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de F.C.TXENCO, en Ioritz Batarrita, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a José Manuel Diustegui, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pedro Osorio Valdés va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Mosketeer

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Moisés Reis va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Àlex Grau de Mosketeer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 42 de partit.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Pablo Maine Sáenz va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Mosketeer.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Pablo Maine Sáenz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raúl Coquero va augmentar l'avantatge de Mosketeer a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raúl Villabol haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mosketeer al minut 25.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Àlex Grau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ioritz Batarrita, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Raúl Coquero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Mosketeer quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marino Michelucci va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mosketeer a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Coquero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Frederik Zehenter va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Mosketeer va fer una substitució al minut 41. José Eduardo Cequeira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Choukri Azouzi.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Aimar Egia no era cap impediment.