Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gapra FC (1371217) - NBJ Team (796332) » 443193316: T41/J5/V

Liga 443193316 Información oficial sobre el partido 443193316 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / V.244 (5759)

Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 2 - 0 Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido
Johannes Pettersson (73') 1 - 0
Paul Ciolek (74') 2 - 0
Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 2 - 0 Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 3 - 0 Los Peques Campeones Alineación oficial del equipo 'Los Peques Campeones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gapra FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Gapra va ser Johannes Pettersson.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paul Ciolek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Gapra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rayco Hoyo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 15 de joc.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Johan Sapta va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Gapra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Thibaud Goyens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Karl Thomas? Un error clamorós seu va donar a Valery Timoshkov una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Manolo Martín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gapra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Martin Göransson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gapra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karl Wanger.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44 de partit, el jugador Thibaud Goyens de Gapra es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Francesco Casini. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Los Peques Campeones

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Klaus-Jürgen Pethke, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Loek Noyan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Solvis Bulks amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): El jugador de Campeones Loek Noyan va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Solvis Bulks va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Josef Košulič va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.