Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marajas de San Telmo (774044) - Deportivo Seminario C.F. (796316) » 443193056: T41/J9/V

Liga 443193056 Información oficial sobre el partido 443193056 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / V.239 (5754)

A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 0 Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido
Evarist Pedrosa (67') 1 - 0
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 0 Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 0 Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Arkaitz Goenaga sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Evarist Pedrosa que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Menachem David va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Bohumír Hřídel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Rayo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Menachem David, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rufino Mata va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rayo va ser a punt de marcar al minut 54, quan el seu jugador Rufino Mata va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abel Bustingorri va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rufino Mata es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportivo Seminario C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Arnoldo Quintana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deportivo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Fede Galardi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Germán Martínez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Cunha Dias.