Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odysseia Xperience (315489) - Vidiclub (772001) » 443192933: T41/J7/V

Liga 443192933 Información oficial sobre el partido 443192933 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / V.237 (5750)

Odysseia Xperience Alineación oficial del equipo 'Odysseia Xperience' en el partido 0 - 1 Wop FC Alineación oficial del equipo 'Wop FC' en el partido
0 - 1 Luis Javier Melchor Gil (2')
Odysseia Xperience Alineación oficial del equipo 'Odysseia Xperience' en el partido 0 - 1 Wop FC Alineación oficial del equipo 'Wop FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odysseia Xperience Alineación oficial del equipo 'Odysseia Xperience' en el partido 2 - 0 Wop FC Alineación oficial del equipo 'Wop FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odysseia Xperience

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Roni Dober va estar a punt d'empatar per a Odysseia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rafael Carabias va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesse Usvasalo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Jimmy Javelle de Odysseia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

Wop FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Javier Melchor Gil que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Wop.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Daniel Romero de Wop va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 49, el Wop estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Xisco Marroig va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Wop van sortir al contraatac al minut 82, però Daniel Romero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Luis Martínez de Wop va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.