Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matados del Cargol (1415563) - Deskiziadores (773587) » 443192932: T41/J6/V

Liga 443192932 Información oficial sobre el partido 443192932 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / V.237 (5750)

Dormilones C.F. Alineación oficial del equipo 'Dormilones C.F.' en el partido 1 - 2 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
0 - 1 Konstantin Belopolskiy (32')
0 - 2 Christer Norstad (35')
Hildimundur Sigurvinsson (65') 1 - 2
Dormilones C.F. Alineación oficial del equipo 'Dormilones C.F.' en el partido 1 - 2 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dormilones C.F. Alineación oficial del equipo 'Dormilones C.F.' en el partido 2 - 1 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dormilones C.F.

Goles Goles

  • 100 Minuto 65 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Hildimundur Sigurvinsson va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan Otsobi Lizarzaburu des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Otsobi Lizarzaburu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Hildimundur Sigurvinsson que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Deskiziadores

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Konstantin Belopolskiy va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Roberto Gallinal per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vlad Lung va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Christer Norstad la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dskiziados, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Christer Norstad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Konstantin Belopolskiy de Dskiziados va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Théo Léonard es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastian Bruchhaus.