Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sallop Sadulep F.C. B (1367888) - Les Artistes (1430461) » 443192775: T41/J9/V

Liga 443192775 Información oficial sobre el partido 443192775 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / V.234 (5747)

Sallop Sadulep F.C. B Alineación oficial del equipo 'Sallop Sadulep F.C. B' en el partido 0 - 2 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
0 - 1 Bogdan Măr (36')
0 - 2 Bogdan Măr (84')
Sallop Sadulep F.C. B Alineación oficial del equipo 'Sallop Sadulep F.C. B' en el partido 0 - 2 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sallop Sadulep F.C. B Alineación oficial del equipo 'Sallop Sadulep F.C. B' en el partido 3 - 1 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sallop Sadulep F.C. B

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Michael Kotsch del Sadulep ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michael Kotsch va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sadulep va ser a punt de marcar al minut 40, quan el seu jugador Henry Cano va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pier Federico Moschini hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Sadulep enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Sadulep va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ondino Iturrioz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Guillermo Del Jarama va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Michael Kotsch va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 87 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Les Artistes

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Bogdan Măr rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Serafín Valdemoro, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 84, en Serafín Valdemoro la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Bogdan Măr que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Artistes va estar a punt d'arribar en un córner. En Óscar Pérez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Artistes van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Bogdan Măr no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, Artistes va veure com el seu jugador Andrés Carro havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Matteo Mereta entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Rubén Beiro se sentia fresc com una rosa.