Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samstorm (1462969) - Spartak de Carallo (440784) » 443191490: T41/J9/V

Liga 443191490 Información oficial sobre el partido 443191490 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / V.211 (5724)

Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido 2 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
0 - 1 Eduard Nurov (9')
Manuel Ramírez Lastra (17') 1 - 1
Riccardo Aredon Cavani (26') 2 - 1
Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido 2 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido 2 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rock Alacant

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel Ramírez Lastra de Alacant va aconseguir igualar el partit al minut 17, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 26 gràcies a la jugada de Riccardo Aredon Cavani, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Peio Galbarriatu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Florentino Santos al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Armando Rodríguez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Eduard Nurov va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Spartak i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Spartak van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anı Acatay va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Peio Galbarriatu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mario Rizzoli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Spartak va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Viktor Lukáts la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.