Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sandungueros (1582673) - Canneviva (1584722) » 443191371: T41/J7/V

Liga 443191371 Información oficial sobre el partido 443191371 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / V.209 (5722)

Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 2 - 1 GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido
Paweł Bysiak (26') 1 - 0
Adriel Gamón (66') 2 - 0
2 - 1 Anass Rachdi (75')
Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 2 - 1 GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 2 - 0 GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canut de Mai

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Paweł Bysiak va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Canut.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canut va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adriel Gamón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Guillermo Martínez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Ernesto Osorio gairebé va marcar per a Canut des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ovidiu Jimborean. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Miquel Parisi de Canut gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Carlos Venet que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

GÜENOS ELEMENTS

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de GÜE va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Anass Rachdi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Pancracio Doncos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GÜE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Eguiluz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.