Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taladrator United (1459125) - Oscurillos (1370425) » 443185801: T41/J14/V

Liga 443185801 Información oficial sobre el partido 443185801 en Hattrick

07.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / V.109 (5622)

Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 0 - 3 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
0 - 1 Raúl Salares (31')
0 - 2 Raúl Salares (66')
0 - 3 Ramón José Berzal (83')
Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 0 - 3 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 0 - 2 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taladrator United

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ferran Rebasa es va complicar la vida al minut 31 intentant esquivar Raúl Salares en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Oscurillos, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Taladrator va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Ferran Rebasa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pelegrí Palou de Taladrator va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Oscurillos

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Ramón José Berzal estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raúl Salares va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 66.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, Oscurillos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ramón José Berzal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramón José Berzal hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José Guiral havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Filippo Principe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Jonathan Acosta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Balaguer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ramón José Berzal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Oscurillos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ramón José Berzal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Salares. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fradique Pinho Fernandes de Oscurillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Guiral.