Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los gallosfc (435380) - AVG STeam (1332183) » 443183398: T41/J4/V

Liga 443183398 Información oficial sobre el partido 443183398 en Hattrick

28.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / V.67 (5580)

Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 2 - 3 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
0 - 1 Lesław Baj (14')
Felix Annecke (23') 1 - 1
Andrea Meoni (36') 2 - 1
2 - 2 Manolo Ceresoles (61')
2 - 3 Reinaldo Navarro (72')
Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 2 - 3 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 0 - 2 Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de la boca

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Felix Annecke va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de chicos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Andrea Meoni, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de chicos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andrea Meoni va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): chicos van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Felix Annecke no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Andrea Meoni de chicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Alexandros FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Alexandros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lesław Baj es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pierre Fournier arribés a peus de Manolo Ceresoles, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Alexandros el 2 - 2.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Reinaldo Navarro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Alexandros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Silas Bromeis va quedar-se sol davant el porter Jaakkima Raekivi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Lesław Baj va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaakkima Raekivi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Reinaldo Navarro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaakkima Raekivi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Silas Bromeis va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manolo Ceresoles va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Silas Bromeis de Alexandros va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Holger Olsson va entrar en el seu lloc.