Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el datil (778190) - FCMambo (794443) » 443181058: T41/J7/V

Liga 443181058 Información oficial sobre el partido 443181058 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / V.25 (5538)

Inklude C.F. Alineación oficial del equipo 'Inklude C.F.' en el partido 2 - 2 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
Alejandro Bordás (7') 1 - 0
1 - 1 Lars-Åke Svensson (34')
Fingal Lyon (70') 2 - 1
2 - 2 Joaquim Xalabarder (81')
Inklude C.F. Alineación oficial del equipo 'Inklude C.F.' en el partido 2 - 2 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inklude C.F. Alineación oficial del equipo 'Inklude C.F.' en el partido 2 - 1 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,0 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inklude C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Bordás, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Inklude contenien la respiració mentre en Fingal Lyon s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Kaleel Hana Al Oawayran va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Inklude se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Ţăpoi de Inklude la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): En Cristian Ţăpoi ocupà el lloc d'en Evtim Grúncharov al 6 minuts, dos minuts després que el jugador de Inklude quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Amador Monteiro de Inklude va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Lars-Åke Svensson, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ctibor Májovský la va convertir en gol amb un remat de cap en Joaquim Xalabarder tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Leitus va estar a punt d'empatar al 18 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Clemente Rudess que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Lars-Åke Svensson de Leitus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ctibor Májovský va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hashem Vatankhah, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Lauge Toft de Leitus s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.