Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JABALISSS (440964) - Atl. Imperial Sport (1459260) » 443180493: T41/J5/V

Liga 443180493 Información oficial sobre el partido 443180493 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / V.15 (5528)

oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido 4 - 0 BERJUT Alineación oficial del equipo 'BERJUT' en el partido
Antonio César Estensoro (22') 1 - 0
Alfredo Lemos (28') 2 - 0
Jorge Almeyda (67') 3 - 0
Pablo Ignacio Caulellas (80') 4 - 0
oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido 4 - 0 BERJUT Alineación oficial del equipo 'BERJUT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido 4 - 1 BERJUT Alineación oficial del equipo 'BERJUT' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oman villik

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Corria el minut 22, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. villik s'avançava en el marcador després que en Antonio César Estensoro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfredo Lemos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Almeyda va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 67.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Pablo Colmenero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al villik, un peu providencial d'en Pablo Ignacio Caulellas va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): villik per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Pablo Ignacio Caulellas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ladislav Fleischmann al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Ignacio Caulellas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Faxildo da Pedrosa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Faxildo da Pedrosa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ladislav Fleischmann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio César Estensoro.

BERJUT

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): José Miguel Magraner va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Xamín Ruiz no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del BERJUT va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Zakarias Herell no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): Adrian-Marius Stroie va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de BERJUT es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bernhold Pribila ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.