Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

artistas power (1579006) - COBI C.F (1461522) » 443179391: T41/J9/IV

Liga 443179391 Información oficial sobre el partido 443179391 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / IV.59 (3482)

artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 1 - 3 R.C.D SHERPAS Alineación oficial del equipo 'R.C.D SHERPAS' en el partido
0 - 1 Antonio Valcárcel (24')
0 - 2 Valērijs Āboliņš (79')
Felip Vernet (81') 1 - 2
1 - 3 Julio Susa (88')
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 1 - 3 R.C.D SHERPAS Alineación oficial del equipo 'R.C.D SHERPAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 4 - 2 R.C.D SHERPAS Alineación oficial del equipo 'R.C.D SHERPAS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artistas power

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Felip Vernet, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a artistas.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Federico Salado, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Llorenç Puiggermanal de artistas va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Jonathan Toledo Golfín va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jonathan Toledo Golfín va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Quique Sacedón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Gianfranco Pellencin va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de artistas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del artistas puguin veure en Eduardo Alaín Heredia jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Quique Sacedón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

R.C.D SHERPAS

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Antonio Valcárcel va posar els visitants SHERPAS per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a SHERPAS l'avantatge per 0 - 2. Valērijs Āboliņš en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SHERPAS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Julio Susa es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): SHERPAS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Valērijs Āboliņš va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): José Ezpeleta va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 40, però no s'esperava que en Diego Garcés de la Mota, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 284 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Herfried Pölzl de SHERPAS va fallar un penal al minut 42. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Antonio Valcárcel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SHERPAS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Herfried Pölzl de SHERPAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.