Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Singuangos F.C (123848) - Gat Cendrer F.C (490054) » 443176838: T41/J2/IV

Liga 443176838 Información oficial sobre el partido 443176838 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / IV.14 (3437)

Cadenas F.C Alineación oficial del equipo 'Cadenas F.C' en el partido 4 - 3 S.D. Ejea Alineación oficial del equipo 'S.D. Ejea' en el partido
Francisco Alzamendi (18') 1 - 0
Alfredo Cerio (27') 2 - 0
Francisco José Elorza (37') 3 - 0
3 - 1 Felipe Medina Guzmán (55')
3 - 2 Alfonso Quevedo (62')
Benito Balaguer (80') 4 - 2
4 - 3 Felipe Medina Guzmán (83')
Cadenas F.C Alineación oficial del equipo 'Cadenas F.C' en el partido 4 - 3 S.D. Ejea Alineación oficial del equipo 'S.D. Ejea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadenas F.C Alineación oficial del equipo 'Cadenas F.C' en el partido 0 - 1 S.D. Ejea Alineación oficial del equipo 'S.D. Ejea' en el partido
Tiene mucha potra 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadenas F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Francisco Alzamendi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cadenas, al minut 18. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Alfredo Cerio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cadenas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco José Elorza aconseguint el 3 - 0.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cadenas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Benito Balaguer.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el Cadenas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oskar Bojahr de Cadenas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benito Balaguer de Cadenas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Cadenas puguin veure en Alfredo Cerio jugant de nou; ja que al minut 34 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Roberto Cavagnola el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

S.D. Ejea

Goles Goles

  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Felipe Medina Guzmán de Ejea després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Alfonso Quevedo va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Ejea va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felipe Medina Guzmán, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Ejea va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Martínez Vara va desviar el xut final de Aníbal Zayas-Bazán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Ejea creava perill des de la dreta al minut 26, però en Ignacio Martínez Vara, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Carlos Almendros desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 250 Minuto 31 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Ejea van pujar a rematar. Però en Alfonso Quevedo la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alfonso Quevedo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aníbal Zayas-Bazán de Ejea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.