Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KOPTEH (802109) - Team Sport Iksakuety (124649) » 443176613: T41/J1/IV

Liga 443176613 Información oficial sobre el partido 443176613 en Hattrick

07.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / IV.10 (3433)

KOPTEH Alineación oficial del equipo 'KOPTEH' en el partido 2 - 1 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
0 - 1 Boris Bugl (76')
Gero Mailänder (79') 1 - 1
Estevo Besexos (84') 2 - 1
KOPTEH Alineación oficial del equipo 'KOPTEH' en el partido 2 - 1 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KOPTEH Alineación oficial del equipo 'KOPTEH' en el partido 2 - 0 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KOPTEH

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gero Mailänder va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 79.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a KOPTEH va ser Estevo Besexos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): KOPTEH va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Hèctor Varona va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Álvarez va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip KOPTEH Estevo Besexos quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Moe Bailey l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gero Mailänder va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Thassilo Ewen, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Team Sport Iksakuety

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Boris Bugl va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alberto Viscasillas va deixar a Fabiano da Vila assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Iksakuety va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zbyněk Valsa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Iksakuety sortien al contraatac. La falta llançada per Ladislav Mužíček va sortir força alta sense massa perill.
  • 289 Minuto 86 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pietro Mazzalai va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Adriano Sevrini el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Maria Tatjé.