Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cande la (995110) - Peleles (487002) » 440586996: T41/R1

Copa 440586996 Información oficial sobre el partido 440586996 en Hattrick

04.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Graná CF Alineación oficial del equipo 'Graná CF' en el partido 0 - 2 Bar Trobada Alineación oficial del equipo 'Bar Trobada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Graná CF Alineación oficial del equipo 'Graná CF' en el partido 0 - 1 Bar Trobada Alineación oficial del equipo 'Bar Trobada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Graná CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Graná va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Gralla va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Graná sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Corneliu Timofte, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Benxamín Guisande va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 54 de joc.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Graná, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Corneliu Timofte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Victor Prates de Graná amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Syed Mirza de Graná va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bar Trobada

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Rubén Vivas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Tinerfe Horbeña va augmentar l'avantatge de Trobada a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En 郭 (Guo) 嘉祥 (Jiaxiang) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Epi van Lent va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Harald-Peter Schmalz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aldis Pudurs va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Teo Sánchez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teo Sánchez.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Epi van Lent va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Benxamín Guisande.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Trobada es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que 郭 (Guo) 嘉祥 (Jiaxiang) no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Montes al camp.