Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Universo Bético CF (995816) - Gerineta (485434) » 440586458: T41/R1

Copa 440586458 Información oficial sobre el partido 440586458 en Hattrick

04.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Mollarri Alineación oficial del equipo 'Mollarri' en el partido 1 - 0 Frito Alineación oficial del equipo 'Frito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mollarri Alineación oficial del equipo 'Mollarri' en el partido 1 - 1 Frito Alineación oficial del equipo 'Frito' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mollarri

Goles Goles

  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Corria el minut 82, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Mollarri s'avançava en el marcador després que en Marco Saba xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 51, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Marco Saba sempre els tira per la dreta i en Casiopeo Barriga, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Mollarri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Marco Saba va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuccio Volpato de Mollarri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Paulo Gomila ocupà el lloc d'en Genís Viladot al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Mollarri quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Javier Iturren tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Frito

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Dani Gironès va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Frito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Rüdiger Händel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Abdelqader Abakil, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marek Wata de Frito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Carlos Peiró Amo de Frito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giuseppe Tressoldi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rüdiger Händel. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.