Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIKASITO (312381) - San Sebastián Montijo (311247) » 440585406: T41/R1

Copa 440585406 Información oficial sobre el partido 440585406 en Hattrick

04.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

FC Catalunya Independent Alineación oficial del equipo 'FC Catalunya Independent' en el partido 3 - 6 Venus Alineación oficial del equipo 'Venus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Catalunya Independent Alineación oficial del equipo 'FC Catalunya Independent' en el partido 1 - 4 Venus Alineación oficial del equipo 'Venus' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Catalunya Independent

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Gieke Merlier va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Independent.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Davide Brancaleone, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 5 per a Independent.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Cáceres va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastian Billedal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Cáceres de Independent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Venus

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tadeu Barboza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Venus.
  • 109 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Benny van der Rijst es va complicar la vida al minut 19 intentant esquivar Zgur Dedja en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Independent, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Arthur Moreillon va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Konstantyn Fomin de Venus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Venus per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 50. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Arthur Moreillon. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Tadeu Barboza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Arthur Moreillon va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Arthur Moreillon de Venus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Venus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Tadeu Barboza va quedar-se sol davant el porter Zenon Włoskowicz, però aquest va poder aturar el xut.