Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cheff Canals (1432004) - pizarrales F.C. (487213) » 440585175: T41/R1

Copa 440585175 Información oficial sobre el partido 440585175 en Hattrick

04.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Coca~Cola Alineación oficial del equipo 'Coca~Cola' en el partido 2 - 4 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coca~Cola Alineación oficial del equipo 'Coca~Cola' en el partido 1 - 2 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coca~Cola

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Coca~Cola equilibrava la balança al minut 39. En Roland Wilms, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Coca~Cola van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Danny Dyson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Coca~Cola va anar a parar a la dreta de l'atac on en Avi Abadi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zoran Vlaović va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Florian Świdurski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bradley Bourget de Coca~Cola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pizarrales F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jesús Auger quedar desmarcat i marcar per a pizarrales al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): En Joachim Kulasiewicz va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 70. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sergi Guixà de pizarrales l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 78 de partit.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pizarrales va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marin Jureta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Óscar Coloma va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.