Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules cf Alicante (1433114) - Nutrias F.C (313849) » 440580951: T41/R1

Copa 440580951 Información oficial sobre el partido 440580951 en Hattrick

04.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Spiro Dragon Dragones Alineación oficial del equipo 'Spiro Dragon Dragones' en el partido 2 - 1 End of days Alineación oficial del equipo 'End of days' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spiro Dragon Dragones Alineación oficial del equipo 'Spiro Dragon Dragones' en el partido 0 - 2 End of days Alineación oficial del equipo 'End of days' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spiro Dragon Dragones

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): El Dragones era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tuukka Mukkala va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Casper Fogh de Dragones va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dragones va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Gabriele Ajello va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Paweł Rudas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

End of days

Goles Goles

  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Gianluigi Empiri encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Claudio Latorre-Civera anotar per a days el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Guillermo Velón de days, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del days que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Achim Trapp, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Bernard Kaczerski va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): days va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Achim Trapp.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del days va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Claudio Latorre-Civera no va poder controlar.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Claudio Latorre-Civera quasi aconsegueix empatar per days al minut 88, però Władysław Wojniusz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanni Perrin de days va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Jochen Verkouille de days va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Álvaro Gaytán va entrar en el seu lloc.