Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paula's crew (1338573) - Aldeanos CF (1369929) » 440580752: T41/R1

Copa 440580752 Información oficial sobre el partido 440580752 en Hattrick

04.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

andalucesxl Alineación oficial del equipo 'andalucesxl' en el partido 1 - 0 Litu. CF Alineación oficial del equipo 'Litu. CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
andalucesxl Alineación oficial del equipo 'andalucesxl' en el partido 1 - 1 Litu. CF Alineación oficial del equipo 'Litu. CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 41,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

andalucesxl

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Litu.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dominicus Vrolijk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del andalucesx es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip andalucesx Paranun Chaikham quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Kevin Eberhardt l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de andalucesx tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Alain Bardill ho va intentar al minut 39 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Manuel Maria Viana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Daniel Ola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Maido Pruulsen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Kevin Eberhardt de andalucesx es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Litu. CF

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Christoph Schulz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nassar Bendahmani va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tobiasz Tomalak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.