Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los diana (1459965) - Real Si (1456141) » 440580127: T41/R1

Copa 440580127 Información oficial sobre el partido 440580127 en Hattrick

04.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Sonyk's Team Alineación oficial del equipo 'Sonyk's Team' en el partido 2 - 3 Real Villarato Alineación oficial del equipo 'Real Villarato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sonyk's Team Alineación oficial del equipo 'Sonyk's Team' en el partido 2 - 1 Real Villarato Alineación oficial del equipo 'Real Villarato' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sonyk's Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marcin Morawiec sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Costante Francesconi marcar el 1 - 1 per al Sonyks.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 42 gràcies a la jugada de Marcin Morawiec, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcin Morawiec va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Adrian Ponięczak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Honorino Infanzón va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Umut Bayın va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Mirena Lupiola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Honorino Infanzón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Real Villarato

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Gion Unferricht va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Villarato.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Villarato sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Gervasio Roger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): En Gion Unferricht donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 102 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villarato va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gervasio Roger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Villarato van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Gervasio Roger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.