Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celtic bidaso (1592934) - FC Michel (1368154) » 440578478: T41/R1

Copa 440578478 Información oficial sobre el partido 440578478 en Hattrick

04.09.2013 12:30:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

los picapleitos Alineación oficial del equipo 'los picapleitos' en el partido 1 - 3 memondo Alineación oficial del equipo 'memondo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los picapleitos Alineación oficial del equipo 'los picapleitos' en el partido 0 - 1 memondo Alineación oficial del equipo 'memondo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los picapleitos

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erramu Balda va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Gabriel Escardo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del picapleitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Simón Mínguez Salas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Simón Mínguez Salas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El picapleitos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Enrique Arrufat va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Luis Mercado de picapleitos es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66 de partit, Alejandro Luis Mercado de picapleitos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

memondo

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): memondo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Attila Babócsy va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al memondo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 32. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Cristian-Mircea Popa. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bastian Wersebe va augmentar l'avantatge de memondo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip memondo Attila Babócsy quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Valtierra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Mathias Strandsten, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. memondo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.