Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Estrecho FC (1436705) - The Dublin Metros (487985) » 440574405: T41/R1

Copa 440574405 Información oficial sobre el partido 440574405 en Hattrick

04.09.2013 12:45:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

FC Fraga Alineación oficial del equipo 'FC Fraga' en el partido 1 - 6 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Fraga Alineación oficial del equipo 'FC Fraga' en el partido 0 - 7 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fraga

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Fraga va aconseguir el 1 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mariusz Wadas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ian Bakker que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Ian Bakker de Fraga es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Cabrio de Fraga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Marcel Téllez de Fraga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Dublin va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Cantera al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roberto Cantera de Dublin l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 12 de partit.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jordi Galcerà va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Jaime Barrero va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Dublin.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dublin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gumersindo Uclés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Carlos Igola va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Venceslau Tojo de Dublin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 13 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ntinos Sougklakos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Dublin quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nemesio Vizcarra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 289 Minuto 86 (Ocasión evento especial): Roberto Cantera va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 86, però no s'esperava que en Bernhard Czerny, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.