Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pelucax (440638) - Rayo Elisa (1591202) » 440573722: T41/R1

Copa 440573722 Información oficial sobre el partido 440573722 en Hattrick

04.09.2013 12:45:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

pelucax Alineación oficial del equipo 'pelucax' en el partido 1 - 7 at.pinto Alineación oficial del equipo 'at.pinto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
pelucax Alineación oficial del equipo 'pelucax' en el partido 0 - 9 at.pinto Alineación oficial del equipo 'at.pinto' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelucax

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Camilo Banguero trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 5 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcus Kopfmüller de pelucax la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cezar Radomir de pelucax va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Cezar Radomir ocupà el lloc d'en Miguel Ruiz Gutiérrez al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de pelucax quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

at.pinto

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): at.pinto va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Nicolas Houée.
  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Miguel Ángel Montufar va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Arild Arctander va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. at.pinto posava el marcador 0 a 2.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nicolas Houée de at.pinto l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 27 de partit.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, at.pinto va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Richard Niederhauser.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Argonitz Elgezabal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Javier Iriarte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 1 - 6 per a at.pinto.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): at.pinto va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 7, quan Miguel Ángel Montufar va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Iriarte es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Arild Arctander quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Santi Reinares, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de at.pinto Nicolas Houée va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Huub van Zweden va entrar en el seu lloc.